Fitness

Wij hebben een ruime keus aan fitnessapparatuur. Bij ons heerst een gezellige sfeer en werk je met plezier aan je lichaam en bouw je een betere spierconditie op. De moderne Panatta fitnessapparatuur geeft je een natuurlijke houding en beweegt soepel. Schijven - Fitness center AdonisDoor een combinatie tussen fitness en cardio-fitness kun je werken aan je ideale lichaamsgewicht en je lichaamsvet percentage goed onder controle houden. Als je wilt, kunnen wij een huidplooimeting doen om je lichaamsvet vrij nauwkeurig te meten.

Wij zijn in bezit van voldoende dumbells, barbells en losse gewichten voor de basis oefeningen. Deze oefeningen zijn goed voor de balans van je lichaam.

Ben je niet bekend met fitness, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Hermien is gediplomeerd fitness instructeur met 10 jaar ervaring en stelt met jou een aangepast schema samen en maakt je wegwijs met de apparatuur. Je kunt na verloop van tijd je trainingsschema laten aanpassen of een heel nieuw schema laten maken. Nieuwe trainingsschema’s zijn bij je maandelijkse lidmaatschap inbegrepen.

Groepstraining – Fitness & Cardio

Ben je minder gemotiveerd of vind je het gezelliger samen met een groep te trainen dan kun je kiezen voor de groepstraining. Hierbij wordt een combinatie gemaakt tussen fitness en cardio. Onder leiding van een instructeur draai je door van het ene toestel naar het andere in een bepaald tijdsbestek.

Cardio

Computer gestuurde conditie apparaten, die continu uw hartslag weergeven maken het mogelijk om per individu de training te optimaliseren. Ideaal voor mensen met gewicht problemen en voor mensen die aan hun conditie willen werken.

Onder deskundige en gediplomeerde begeleiding kunnen wij u helpen met het opstellen van een dieet  en trainschema’s zodat u het meeste rendement haalt uit uw training. Of dit nu gaat om het verliezen van wat extra kilo’s of om het op peil brengen van uw conditie.

Krachttraining

Krachttraining - Fitness center AdonisBody Center Adonis biedt u de mogelijkheid om zwaar te trainen. Ideaal voor krachttraining. Wij beschikken over de nieuwste verzwaarde Panatta apparatuur. Bij ons kun je nog de basis oefeningen doen zoals, bankdrukken, squatten en deadliften. Altijd voldoende schijven en dumbells tot en met 60 kilo.